Alun alkaen ei kuitenkaan ollut ajatuksena, että monen projektin mies kosketinsoittaja/rumpali Fredriksson soittaisi yhtyeessä. Näin kuitenkin kävi ja ideoitsija itse nousi eilen Klubin Garden lavalle rumpupatterin taakse.
Zenger opiskelee tällä hetkellä Sibelius-Akatemiassa jazzosastolla. Ensimmäiset askeleet musiikinopinnoissa hän otti pianon tuolilla istuen, sen jälkeen alttosaksofoni tuli kuitenkin ensisijaiseksi soittimeksi. Hän on ammentanut vaikutteita myös kansanmusiikista ja pitkiltä ulkomaanmatkoilta mm. Brasiliassa saaden hyvän kosketuksen sikäläiseen musiikkiin.
Henri Mäntylä on myös “Sibiksen” kasvatteja ja hän on ehkä tutumpi nimi porilaisille, sillä hän esiintyi Trionsa kanssa viime vuonna Pori Jazzien jamibändinä.
Kitaristi Henri Marjamäki valittiin vuoden 2009 Turku Jazzin vuoden taiteilijaksi ja hän toimii musiikin opettajana Turun seudulla eri musiikin opinajoissa. Hän on mukana yhtyeissä, mitkä soittavat monenlaista rytmimusiikkia, joten hänellä on laaja-alaisuutta ja näkemystä erilaisista soittotavoista. Jazzkitara tuntuu sopivan hänen käteensä erittäin hyvin, mikä tuli esille eilen hänen soolo-osuuksissaan.
Yhtyeen basistina toimii Teemu Åkerblom, joka on myös monessa eri kokoonpanossa mukana.
Eilen kuultu Aura Flowin musiikki oli kokonaisuudessaan perustajiensa Zengerin ja Mäntylän käsialaa. Omista sävellyksistä koostuva ohjelmisto kertoo yksinkertaisista arkipäivän seikkailuista, joissa elämän eri muodot saavat outoja ja toisaalta hauskoja piirteitä. Kuulimme mm. Mäntylän Meeting Box ja You Hear From Me sekä Zengerin Fantasia, Rush Hour ja Doris muutaman muun kappaleen lisäksi. Yhtyeen musiikissa yhdistyy rauhallinen melodisuus ja hyvin harmoninen ja seesteinen kokonaisuus. Kappaleet taipuivat tasaiseen tahtiin vuoropuhelujen vaihtuessa soittajalta toiselle varsin perinteisen kaavan mukaan. Mitään suurempia irtiottoja ei kuultu, jos nyt ei huomioida erikseen Jussin energisen vankkaa ja taiteellista rumpusooloa. Se osoitti hänen osaavan käsitellä rumpuja, ei pelkästään lyömäsoittimena, vaan omana instrumenttinaan, josta jalostetaan oma sointumaailma.